VERJAARDAG

Opzoek naar een leuke verjaardag activiteit? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Een twee uur durende knuffel-ronde bezorgen de jarige en zijn vriendjes gegarandeerd een top dag!

VOOR MEER INFO:

Welkom op Boerderij 't Broekxhof. Als een functioneel bedrijf zijn we niet enkel actief in de veeteelt, maar doen we ook een tal van andere, toeristische activiteiten waarbij we graag onze passie met jullie willen delen!

 

Hieronder kan je je direct inschrijven voor één van onze activiteit of neem een kijkje op onze website voor meer informatie! Inschrijven is steeds verplicht!

 

GROEPEN

GEZINNEN

Grote groepen zoals scholen, opvang, jeugdverenigingen, ... nemen best persoonlijk contact met ons op. Op onze website vind je meer informatie in verband met interessante subsidies!

Gedurende het hele jaar kan je met je gezin bij ons terecht voor een leuk 'knuffelmoment'! In de voor- of namiddag knuffelen met de dieren en natuurlijk ook wat uitleg over de werking van de boerderij!

VOOR MEER INFO:

VOOR MEER INFO:

VAKANTIES

Een kamp om nooit meer te vergeten, zowel voor de kinderen als voor ons. De kinderen komen gedurende vijf dagen bij ons op logé en mogen mee genieten van al de dieren en het echte boerderij leven!

VOOR MEER INFO: