VAKANTIES

Ben je klaar om je kinderen de week van hun leven te bezorgen? Wij alvast wel! Ook deze zomer organiseren we weer drie boerderijkampen! Hierbij ontvangen we vier groepen van kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Zij kunnen een hele week meewerken op de boerderij, spelen een heleboel leuke spelletjes en doen tal van toffe uitstappen! Hieronder kan je ontdekken wat zo een hele week boerderijpret inhoudt. Je vindt hier ook al de praktische informatie die je nodig hebt! Véél plezier!

 

 

 

PROGRAMMA

ALLE KAMPFOTO'S

FOTOBIBLIOTHEEK

KAMPDANSEN

VIDEOBIBLIOTHEEK

VOLG ONZE KAMPEN

FACEBOOK

PROGRAMMA

Leuke spelletjes

Knuffelen met dieren

Meehelpen op de boerderij

Hopen vrije tijd

En vooral héél véél plezier!

SUPER toffe moni's

Toffe uitstappen

Nieuwe vriendjes

PRAKTISCHE INFORMATIE

- LEEFTIJD? Kinderen tussen de 8 en 13 jaar (van het geboortejaar 2016 tot en met 2011).

- WANNEER? Je kan kiezen tussen de laatste twee weken van juli en de eerste week van augustus. De exacte data zijn te vinden bij INSCHRIJVINGEN.

- DUUR? Vijf dagen, van zondagavond tussen 19u00 en 19u45 tot vrijdag tussen 15u00 en 16u00.

 

- WAAR SLAPEN DE KINDEREN?

De kinderen slapen bij ons in huis. Hierdoor heerst er een heel familiale, gezellige sfeer en voelen de kinderen zich sneller thuis. Er zijn verschillende kamers met (veilige) stapelbedden (jongens/meisjes liggen gescheiden) en er is een apart toilet en badkamer aanwezig. Ook de begeleiders slapen in huis.

 

- WIE BEGELEIDT MIJN KIND?

Naast ZOON MARTIJN en ZOON SEPPE, bestaat onze monitorenploeg uit gediplomeerde en enthousiaste jongeren. Ook de boer en boerin nemen actief deel aan het kamp, BOERIN FINI zorgt voor al het lekker eten, is de verpleegster bij schaven en wonden en steeds een luisterend oor. BOER HARRY en JELLE laten zien hoe het harde werken op een boerderij er echt uitziet. ZOON JOCHEM zorgt dan weer dat alle fietsen en go-carts in veilige staat blijven.

 

- KAN IK MIJN KIND VOLGEN?

Omdat het kamp "maar" 5 nachten duurt, organiseren we geen bezoekdag.  Ook zouden we willen aanraden om niet te telefoneren met uw kind. De ervaring leert ons dat dan juist heimwee wordt opgewekt. Het is natuurlijk wel super leuk om een briefje of kaartje van thuis te krijgen. Het adres kan je vinden bij CONTACT door op de tegel hierlangs te klikken. Hierover kunnen bij aankomst goede afspraken gemaakt worden.

Om de ouders toch het kamp van hun kinderen op een afstand te laten meemaken, kunnen zij het kamp op de voet volgen via de foto's in onze FOTO BIBLIOTHEEK. Hier komen elke dag, soms meerdere keren per dag nieuwe foto's op.

- KAN IK NOG EENS TERUG KOMEN NA HET KAMP?

Dat kan heel zeker! Heel graag zelfs! Gedurende de hele zomer organiseren wij Knuffelzondagen, terug te vinden onder GEZINNEN. Je zou dit gerust kunnen koppelen met een heleboel andere dingen die er in de buurt te beleven zijn. Zo kan je via onze DAGUITSTAP pagina een catalogus vinden van leuke activiteiten bij ons in de buurt.

INSCHRIJVINGEN

De exacte data van de vakanties in 2024:

Kamp 1: 14 - 19 juli 2024

Kamp 2: 21 - 26 juli 2024

Kamp 3: 28 juli - 2 augustus 2024

 

 

Beperkt aantal plaatsen, zie inschrijvingsformulier

VOLZET

VOLZET

 

Indien jullie met broers/zussen/vriendjes/vriendinnetjes komen kunnen jullie inschrijven als EEN GROEP. Dit doen jullie door in de voorlaatste kader in het onderstaand inschrijvingsformulier, de namen van de andere kinderen uit jullie groep door te geven. Let hierbij op:

- Indien er kinderen bij zijn die voor de eerste keer komen, moet je voor hen OPNIEUW een inschrijvingsformulier invullen zodat we alle gegevens hebben.

- Indien er kinderen bij zijn die reeds op kamp gekomen zijn moeten ze niet meer opnieuw het formulier invullen, dan hebben we reeds alle gegevens.

- Het uur van inschrijven baseren we op de eerste inschrijving van jullie groep.

- Indien jullie als groep inschrijven maar de groep niet volledig meer in het kamp kan zullen wij bekijken wie we wel en wie we niet in het kamp plaatsen.  De voorkeur gaat dan uit naar de kinderen van de groep die reeds op kamp geweest zijn.

 

ALGEMEEN:

Indien we jullie 3de of 4de kampkeuze moeten nemen, dan nemen we eerst telefonisch contact op.

- Indien jullie slechts één kamp aangeven en dit reeds volzet is, komen jullie onderaan op de wachtlijst. Ook indien jullie later aangeven toch in een ander kamp te kunnen. Vul bij de inschrijving dus steeds alle mogelijke kampkeuzes aan!

Inschrijven voor de boerderijkampen is mogelijk op twee momenten:

PRESALE: inschrijvingen voor alle kids die reeds op kamp geweest zijn op het Broekxhof. Inschrijven is mogelijk via de link in de mail.

HEADSALE: na de PRESALE zal iedereen zich kunnen inschrijven op een kamp. Datum van de hoofdverkoop wordt nog gecommuniceerd via de Facebook.