Voor het INSCHRIJVINGSFORMULIER, klik op deze TEGEL en vul vervolgens alle gegevens correct in. Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf zondag 2 januari 2022 om 9u00 stipt. Wees er op tijd bij om zeker te zijn van een plaatsje!

Inschrijven voor de boerderijkampen is mogelijk op twee momenten:

PRESALE: inschrijvingen in voorverkoop voor alle kids die reeds op kamp geweest zijn op het Broekxhof. Inschrijven is mogelijk via de link in de mail.

HEADSALE: na de voorverkoop zal iedereen zich kunnen inschrijven op een kamp. Datum van de hoofdverkoop wordt nog gecommuniceerd via de Facebook.

De PRESALE is afgelopen! De hoofverkoop start vanaf zaterdag 14 januari 2023 om 9u00.

Voor het INSCHRIJVINGSFORMULIER, klik op deze TEGEL en vul vervolgens alle gegevens correct in. Wees er op tijd bij om zeker te zijn van een plaatsje!

Voor het eerste deelnemende kind van het gezin .... euro en voor ieder volgend kind uit hetzelfde gezin .... euro.

Ben je klaar om je kinderen de week van hun leven te bezorgen? Wij alvast wel! Gedurende de hele maand juli ontvangen wij vier groepen van kinderen tussen de 8 en de 13 jaar. Zij kunnen een hele week meewerken op de boerderij, spelen een hele boel leuke spelletjes en doen tal van toffe uitstappen! Hieronder kan je ontdekken wat zo een hele week boerderijpret inhoudt. Je vindt hier ook al de praktische informatie die je nodig hebt! Véél plezier!

 

 

 

De exacte data van de vakanties in 2016:

Kamp 1: 9 - 14 juli 2017

Kamp 2: 16 - 21 juli 2017

Kamp 3: 23 - 28 juli 2017

Kamp 4: 30 juli - 4 augustus 2017

 

Alle vakanties van 2016 zijn volzet, je kan je wel nog steeds op de wachtlijst zetten door het inschrijvingsformulier in te vullen.

 

VOLZET

VOLZET

VOLZET

VOLZET

VOLZET

In de volledige maanden juni, juli en augustus, is iedere zondag voor ons een 'knuffelzondag'. Dan stellen we onze boerderij open voor iedereen die geïnteresseerd is. Families, gezinnen, met of zonder kinderen, ... iedereen is welkom voor een rondleiding op ons bedrijf. Afhankelijk van de groep wordt er een evenwicht gezocht tussen het informatieve deel voor de volwassenen en het speelse deel voor de kinderen. Hieronder kan je ontdekken wat de hele rondleiding te bieden heeft.

 

Doorheen het jaar ontvangen wij geen gezinnen. Eventueel kan er een uitzondering gemaakt worden indien de groep/familie groot genoeg is. Informeer hiervoor bij BOERIN FINI.

- PRIJS? Voor het eerste deelnemende kind van het gezin 260 euro en voor ieder volgend kind uit hetzelfde gezin 245 euro.

Voor inschrijvingen, klik op deze tegel en vul vervolgens het formulier in.

- LEEFTIJD? Kinderen tussen de 8 en 13 jaar (van het geboortejaar 2014 tot en met 2009).

- WANNEER? Je kan kiezen tussen de laatste drie weken van juli en de eerste week van augustus. De exacte data zijn te vinden bij INSCHRIJVINGEN.

- DUUR? Vijf dagen, van zondagavond tussen 19u00 en 19u45 tot vrijdag tussen 15u00 en 16u00.

- PRIJS? Voor het eerste deelnemende kind van het gezin 280 euro en voor ieder volgend kind uit hetzelfde gezin 260 euro.

Prijzen zijn alles inclusief, extra zakgeld tijdens de boerderijvakantie is niet nodig.

 

- WAAR SLAPEN DE KINDEREN?

De kinderen slapen bij ons in huis. Hierdoor heerst er een heel familiale, gezellige sfeer en voelen de kinderen zich sneller thuis. Er zijn verschillende kamers met (veilige) stapelbedden (jongens/meisjes liggen gescheiden) en er is een apart toilet en badkamer aanwezig. Ook de begeleiders slapen in huis.

 

- WIE BEGELEIDT MIJN KIND?

Naast ZOON MARTIJN en ZOON SEPPE, bestaat onze monitorenploeg uit gediplomeerde en enthousiaste jongeren. Verschillende moni's zijn zelf ook jaren bij ons op kamp gekomen en kennen het reilen en zeilen op de boerderij. Ook de boer en boerin nemen actief deel aan het kamp, BOERIN FINI zorgt voor al het lekker eten, is de verpleegster bij schaven en wonden en steeds een luisterend oor. BOER HARRY en JELLE laten zien hoe het harde werken op een boerderij er echt uitziet. ZOON JOCHEM zorgt dan weer dat alle fietsen en go-carts in veilige staat blijven.

 

- KAN IK MIJN KIND VOLGEN?